به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در گیلان، آیت الله رسول فلاحتی امروز در دیدار صالح محمدی رئیس و معانان سازمان جهاد کشاورزی استان با موضوع اصلاح یارانه نهاده های کشاورزی و کالای اساسی با اشاره به اینکه فعالیت های ساماندهی شده جهاد کشاورزی پسندیده و خوب است اظهار کرد: کشاورزان جامعه هدف وزارت جهاد کشاورزی هستند و محصول آنها در بازار عرضه می شود.
وی بر آموزش استفاده بهینه از زمین، آب و نهاده ها به کشاورزان تاکید کرد و افزود: آموزش کشاورزان نیاز به ساماندهی دارد و متولی این امر جهاد کشاورزی است.
امام جمعه رشت با بیان اینکه واگذاری نظارت بر بازار به جهاد کشاورزی از اقدام های خوب مجلس شورای اسلامی است، تصریح کرد: نظارت مستمر بر بازار موجب ایجاد آرامش در جامعه می شود.
آیت الله فلاحتی نظارت را سبب بهره برداری و توزیع صحیح محصولات کشاورزی در بازار خواند و بیان کرد: فقدان نظارت و وجود دلالان بی انصاف از مشکلات بازار است.
وی، نظارت مستمر را سبب جلوگیری از احتکار کالا در بازار عنوان کرد و گفت: از ناظران مومن، دست پاک و دلسوخته انقلاب و مردم در نظارت ها استفاده کنید.
نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به اینکه ناظران دیده بان جهاد کشاورزی در بازار هستند، خاطرنشان کرد: تنها راه نجات ملت نظارت و تشدید نظارت ها است.
آیت الله فلاحتی، همگرایی و هم آوایی بین مدیران رده بالا و ارشد استانی را سبب برطرف شدن بسیاری از مشکلات ذکر کرد و یادآور شد: ارزاق عمومی، کشاورزی و انرژی از امور مهم گیلان است که معضلات آن با همگرایی مدیران می تواند کاهش یابد.
وی با بیان اینکه هماهنگی با دستگاه قضا در نظارت ها حائز اهمیت است، اظهار کرد: نظارت مستمر بر بازار جامعه را به آرامش می رساند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان نیز در دیدار مذکور مدیریت فعالیت ۸۰ درصد عرصه های استان را در امر کشاورزی عنوان کرد و گفت: اقدام های انجام نشده بسیاری در زمینه کشاورزی گیلان وجود دارد که باید انجام دهیم.
صالح محمدی با اشاره به فرسودگی شبکه ها و کانال های آبیاری گیلان، بیان کرد: با توجه به تغییر اقلیم در دنیا باید برای تامین آب کشاورزی برنامه ریزی و سرمایه گذاری داشته باشیم.
وی از ذخیره سازی کالای اساسی ۳ ماه آینده گیلان خبر داد و تصریح کرد: ۹۲ هزار تن گندم، ۲۵ هزار تن آرد، یک هزار تن برنج، ۸ هزار و ۲۰۰ تن ذرت، ۲۰ هزار تن روغن تصفیه نشده و ۹۰۰ تن شکر در استان ذخیره سازی داریم و هر جا احساس کنیم کالایی سخت به دست مردم می رسد جهاد کشاورزی ورود می کند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه روزانه ۳۰ تا ۴۰ اکیپ بازرسان این سازمان در بازار حضور میدانی دارند، خاطرنشان کرد: از ابتدای تنظیم بازار که به جهاد کشاورزی واگذار شده، تعداد ۹ هزار و ۲۰۰ گشت توسط بازرسان این سازمان در استان انجام شده است.
محمدی، به مصرف ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن گوشت مرغ در گیلان اشاره کرد و یادآور شد: روزانه ۶۱۰ تن گوشت مرغ در استان تولید می شود و مازاد مصرف را به استان های همجوار ارسال می کنیم.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید