به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت؛آیت الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت، در دیدار با دکتر عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت با گرامیداشت یاد و خاطره شهید جهور و شهدای خدمت، با نگاهی به وضعیت و مشکلات صنعت گیلان، مهم ترین عناصر تشکیل دهنده توسعه صنعت را تشریح کرد.
وی با اشاره به خدمتگزاری دولت شهید رئیسی و خدمات شایان او به صنعت کشور، افزود: مقام معظم رهبری درباره او فرمودند:«دلم برای رئیسی سوخت.»
آیت الله فلاحتی با اشاره به اینکه شهیدرئیسی در سی سالگی وارد دستگاه قضا شده بود، ادامه داد: فساد ستیزی صفت بارز وی بوده است.
وی با بیان اینکه شهید رئیسی با خستگی ناپذیری، دست مفسدان را از عرصه های مختلف کوتاه می کرد؛ تصریح کرد: داشتن امکانات برای شهید رئیسی مهم نبود و توجه به ظرفیت ها در الولیت کارهایش بود زیرا وی الویت های کشور را به خوبی می شناخت.
نماینده ولی فقیه در گیلان، عامل اصلی عقب ماندگی صنایع در استان را کم کاری و بی توجهی دولت های گذشته دانست و اظهار کرد: در استان گیلان که روزی قطب تولید و صنعت بوده، بسیاری از پروژه های صنعتی رها شد و بر خی از کارخانجات به حالت نیمه تعطیل و تعطیل در آمد.
وی خاطرنشان کرد: در دولت سیزدهم بسیاری از پروژه های نیمه تمام در گیلان به اتمام رسید.
امام جمعه رشت با اشاره به پخش سریال هفت سر اژدها از صدا و سیما، تاکید کرد: رجال سیاسی نباید در مدیریت پروژه ها دخالت کنند و با عزل و نصب هایشان بر پیشبرد اهداف استان خدشه وارد کنند.
وی، با اشاره به تکمیل پروژه راه آهن رشت- کاسپین و رشت آستارا ادامه داد: گیلان برای تکمیل این پروژه با کمبود زمین مواجه است و هنوز در این مسیر مشکلات زیادی وجود دارد.
در ادامه آیت الله فلاحتی، افزود: بسیاری از کارشناسان معتقدند که بیشترین بخش منافع و در آمد ها در هر استان باید برای حل مشکلات همان استان هزینه شود ، در حالیکه در گیلان اینگونه نیست.
وی با اشاره به مزایای راه اندازی راهآهن رشت- آستارا تصریح کرد: این راه آهن از مسیر ترانزیت کالا از اروپا به روسیه و بالعکس از ایران میگذرد؛ بنابراین ساخت مسیر ریلی رشت-آستارا از منظر تراکم جمعیتی در موقعیت جغرافیایی روسیه و نیز اینکه راه ها را مستقیم به کشورهای اروپایی منتهی می کند، اهمیت دارد.
به گفته ی این مسئول، در این مسیر کشور روسیه تمایل بسیار خوبی برای اتمام کار و همکاری دارد و بلعکس کشور آذربایجان همکاری های لازم را به عمل نمی آورد.
وی با اشاره به وضعیت کارخانجات گیلان یاداور شد: کارخانه پوشش در روزگاری نه چندان دور با سه هزار کارگر به امر تولید در این استان مشغول بود و طی مدت زمانی به دلایل مختلف به حالت تعطیل درآمد که هم اکنون به همت شهید رئیسی دوباره به چخه تولید بازگشته است.
آیت الله فلاحتی، همچنین درباره شرکت نساجی ایران برک نیز اظهار کرد: این شرکت نیز در گذشته جزو سومین کارخانه تولیدی نساجی بعد از پارچه بافی مقدم و یزدبافت در کشور بود که اکنون با میدیریت جدید در حال فعالیت است.
امام جمعه رشت، همچنین در مورد عملکرد منطقه ازاد تجاری انزلی نیز اذعان داشت: طبق گزارش ها و تحلیل های رسیده با درآمد حاصل از منطقه ازاد می توان کل استان را اداره کرد ولی در این مجموعه با کسری بودجه و اعتبارات مواجه هستیم.
وی ادامه داد: در شرکت های لوشان، منجیل، رودبار و رستم آباد نیز روزی بالغ بر ۵هزار نفرکارگر مشغول به کار بودکه تا امروز به دلیل برخی عوامل مانند تحریم ها و برخی زود بند های سیاسی بین رجال، مسئولان مذهبی و مدیران ارشد به رکود منجر شده است.
آیت الله فلاحتی، با بیان اینکه شهید رئیسی در دولت سیزدهم تاکید بر سپردن کارها به دلسوزان واقعی و اهل خرد بود، ادامه داد: برای مدیرت فراز و نشیب هایی وجود دارد و اختلاف سلیقه نیز موجب کند شدن پیشرفت در کارها می شود ولی یک مدیر خوب باید قدرت غلبه بر تمام این موانع را داشته باشد و علاوه بر پاک دسی و برخورداری از دانش مدیریتی به حل مشکلات بپردازد.
وی یادآور شد: درکشور کارهای بر زمین مانده زیاد بوده و هست؛ به همین دلیل زحمات شهید رئیسی دیده نمی شد و هر چه ساده سخن می گفت کسی باور نمی کرد.
نماینده ولی فقیه در گیلان در خاتمه با اشاره به بیانات امام علی به مالک اشتر پیرامون امور مدیریتی اظهار کرد: انتصاب مدیران صالح و نظارت بر امور کارساز است.
وی همچنین، وفاق بین مدیران را موجب تحول آفرینی در امور مدیریتی در استان عنوان کرد و با اشاره به روایتی از امیرالمومنین (ع)، اندیشه صالح و هنرمندانه عمل کردن را مهمتر از داشتن امکانات برای یک مدیر جهادی و اسلامی دانست.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید