به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در گیلان، آیت الله رسول فلاحتی روز هفدهم ماه مبارک رمضان در تفسیر آیه های ۱۲ و ۱۳ سوره احزاب با اشاره به ترجمه این آیه ها اظهار کرد: “و نیز در آن هنگام منافقان و آنان که در دلهاشان مرض (شک و ریب) بود (با یکدیگر) میگفتند: آن وعده (فتح و نصرتی) که خدا و رسول به ما دادند غرور و فریبی بیش نبود” و “و در آن وقت طایفه ای از کفار و منافقان دین گفتند: ای یثربیان، دیگر شما را (در اردوگاه) جای ماندن نیست (که همه کشته خواهید شد، از گرد پیغمبر متفرق شوید و به مدینه) باز گردید. و در آن حال گروهی از آنها (برای رفتن) از پیغمبر اجازه خواسته و می گفتند: خانه های ما دیوار و حفاظی ندارد، در صورتی که (دروغ می گفتند و) خانه هاشان بی حفاظ نبود، و مقصودشان جز فرار (از جبهه جنگ) نبود.
وی به فریب منافقان در جنگ احزاب اشاره کرد و افزود: یکی از اموری که منافقان در جنگ احزاب مرتکب شدند این بود که مردم را فریب می دادند به عنوان اینکه خدا و پیغمبر شما را دارند فریب می دهند.
امام جمعه رشت با بیان اینکه نفاق صفتی از صفات شیطان است و امکان دارد در تمام دوره ها در انسان وجود داشته باشد، تصریح کرد: تاثیر نفاق منافقان در انسان هایی است که دارای ایمان ضعیف هستند.
آیت الله فلاحتی، بیماری روحی را سبب عذاب انسان در دنیا و آخرت دانست و بیان کرد: بیماری روحی جامعه را دچار التهاب و آسیب می کند و در این راستا بیمار دل، انسان هایی هستند که ایمان سستی دارند و از ایمان درست و راستین برخوردار نیستند.
وی، علم در کنار ایمان را تاثیرگذار خواند و اظهار کرد: علم باید با تقوا و ایمان درونی عجین باشد و در این راستا علم یکی از ابزارها است.
انتهای پیام/
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید