به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت؛آیتالله رسول فلاحتی امروز در نشست رؤسای ادارات آموزش و پرورش استان گیلان با تاکید بر ضرورت تقویت روزنههای امید در جامعه با استفاده از تواناییهای نخبگان علمی اظهار داشت: ایجاد تمدن اسلامی از اهداف اصلی انقلاب اسلامی بود و زیربنای تمدن اسلامی نیز منابع انسانی است.
نماینده ولیفقیه در استان گیلان خطاب به رؤسای ادارات آموزش و پرورش استان گیلان گفت: شما علمداران عرصه علم و دانش هستید.
آیتالله فلاحتی با تاکید بر ضرورت توجه به علوم انسانی و اقتصادی مبتنی بر آرمانها و معارف اسلامی در مراکز آموزشی گفت: هنوز بخشهای زیادی از اقتصاد دانشگاههای ما مبتنی بر اقتصاد لیبرالی است یعنی اقتصادی که بیشتر به پول و سرمایه میاندیشد اما در اقتصاد مکتب اسلامی، همه چیز به ایجاد ساختار اخلاقی، رفاهی و معنوی انسانها منتهی میشود؛ متاسفانه هنوز در دانشگاهها، علم اقتصاددانان غرب را به دانشجو القاء میکنند.
وی افزود: در عرصه روانشناسی و جامعهشناسی نیز گاهاً از علوم غربی استفاده میشود در حالیکه اگر بخواهند روانشناسی بالینی مبتنی بر نهجالبلاغه را ارائه دهند حتی غربیها هم طرفدار آن خواهند شد و دیگر به سراغ روانشناسی کاپلان نخواهند رفت.
امام جمعه رشت معلمی را شغل انبیا دانست و بیان کرد: منابع انسانی جزو ارکان اصلی تمدن اسلامی است و برای شکلگیری چنین تمدنی باید زیربناسازان، ایجادکنندگان، ادارهکنندگان و مدیران در این تمدن از ۳ مولفه تفکر، تدین و تعهد برخوردار باشند.
نماینده ولیفقیه در استان گیلان ادامه داد: هرجا که شاهد رشد و شکوفایی در عرصههای سیاست، اقتصاد و فرهنگ بودهایم، با توجه به ۳ مولفه مذکور رقم خورده است.
آیتالله فلاحتی با اشاره به روایتی مبنی بر اینکه آغازِ علم، خداشناسی است و علم میتواند باعث رشد انسان شود گفت: برای ایجاد تمدن اسلامی، باید روی فرزندانمان کار کنیم؛ ما قدردان زحمات همه معلمان هستیم اما امر پرورشی باید قوی شود.
امام جمعه رشت با تاکید بر ضرورت تربیت جوانان با توجه به اصول و مبانی دین اذعان کرد: تفکر میتواند باعث رشد و موفقیت انسان شود اما متاسفانه امروز فرصت فکر کردن و تفکر را از عدهای گرفتهاند.
نماینده ولیفقیه در گیلان با بیان اینکه تمدنسازان اسلامی باید متعهد باشند بیان کرد: جامعه و مدیرانِ ما همچون پیراهن سفیدی هستند که یک لکه سیاه روی آن با اثرات منفی همراه است؛ امروز کثرت سمینارها، جلسات و کنفرانسها، فرصت فکر کردن را از مدیران گرفته است؛ یک مدیر باید وقت کافی برای فکر کردن جهت حل مشکلات و رسیدگی به امور مردم داشته باشد.
آیتالله فلاحتی در پایان خطاب به متولیان حوزه آموزش و پرورش گفت: به جوان و نوجوان بیاموزید که در زندگی با تفکر پیش برود و به هیاهوها توجه نکند.
انتهای پیام/
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید