به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در گیلان، آیت الله رسول فلاحتی امشب در تفسیر آیه های ۲۰ و ۲۱ سوره قیامت اظهار کرد: خدای متعال در آیه های مذکور می فرماید؛ «شما انسان ها دنیای زودگذر پیش چشم خود را دوست دارید» و « در نتیجه آخرت را رها می کنید».
وی، آخرت را نزدیک تر از دنیای مادی به انسان عنوان کرد و افزود: نتیجه دوستی دنیا این است که انسان آخرت را رها می کند.
امام جمعه رشت با بیان اینکه جمع بین دنیا و آخرت از نگاه تربیت دینی ممکن نیست، تصریح کرد: علاقمندی به دنیا و فراموشی آخرت دو عامل انکار قیامت است.
آیت الله فلاحتی، نام دیگر قرآن را ذکر خواند و بیان کرد: ذکر به معنای متذکر شدن و متوجه کردن است و خدای متعال توسط قرآن دائم انسان را متوجه می کند.
وی ادامه داد: اگر انسان توجه به آخرت را از دست دهد، آهسته و به مرور بستر انکار برای او فراهم می شود و به طرف فسق و معصیت می رود.
نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به اینکه کسانی که جهان آخرت را فراموش می کنند آهسته به طرف گناه می روند، خاطرنشان کرد: انسان به خاطر آزادی مطلق جهان آخرت را فراموش می کند.
آیت الله فلاحتی، آزادی انسان را از نگاه عقل و شرع محدود دانست و یادآور شد: انسان نه تنها در اسلام بلکه در تمام ادیان الهی دارای آزادی مطلق نیست ضمن اینکه عقل بشر نیز می پذیرد انسان نمی تواند آزادی مطلق داشته باشد.
وی با بیان اینکه آنجا که خدای متعال آزادی را محدود کرده به نفع انسان است، اظهار کرد: در هیچ حکمی از احکام اسلام ضرری برای انسان وجود ندارد.
انتهای پیام/
آیت الله فلاحتی در جلسه هفتگی تفسیر قرآن:
انسان به خاطر آزادی مطلق جهان آخرت را فراموش می کند/ در هیچ حکمی از احکام اسلام ضرری برای انسان وجود ندارد
نماینده ولی فقیه در گیلان آزادی انسان را از نگاه عقل و شرع محدود عنوان کرد و گفت: انسان به خاطر آزادی مطلق جهان آخرت را فراموش می کند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید